Selasa, 21 September 2010

Lisa Surihani yang kucemburui dan kagumi :P

Hi Uols, ini Kak Nam sorang lagi BFF Kak Senah ***Nak enterframe jugak kaaaannnn***

Kak nam nak meluahkan rasa kagum dengan primadona baru industri seni tanah air, tak lain tak bukan si jelita, Lisa Surihani, cantik luar dalam,. sopan dan cukup menghormati orang lain. Satu lagi Kak Nam nak bersembang pasal  kecantika Lisa, tak payah nak buat muke gi jumpa doktor Lim ke...doktor Seng ke... memang natural beauty, tak mekap pun cantik.

Cantik kan Lisa di salah satu majlis perkahwinan rakannya, Lisa bila lagi??
Kak Nam juga kagum dengan pelakon jurusan undang-undang ini, kerana berjaya membuktikan artis juga bijak, bak kata mat salih, "Beauty with a brain". Tahniah dan Kak Nam harap Lisa akan terus merendah diri dan kekalkan kecantikan asli, tak payah cucuk sana cucuk sini. 

Kadang-kadang cemburu dengan kecantikan Lisa, yang cukup asli 

















   
   

22 ulasan:

  1. motip puji tunang i lebih2.. *matilar verangan*

    BalasPadam
  2. Lisa ade pakej yang sgt best...sangt suke the way how die bawa and handle diri die., suke cara kesederhanaan yang dia tunjukkan...hope lisa tak twist change bile dh betul2 ade kat puncak.. u r Great lisa =)

    BalasPadam
  3. sifat keperibadian Lisa Surihani yang ramah dan baik hati membuatkan ramai peminatnya senang mendampinginya..

    BalasPadam
  4. Kan? Kak senah pun suke ngan Lisa, humble sangat

    BalasPadam
  5. lisa memang chantek!
    pandai jaga diri ;)

    BalasPadam
  6. Eh2... Lisa pun tgk belog u laahhh... best giler!!

    BalasPadam
  7. setiap insan sume nya cantik... yg penting keikhlasan hati masing2.

    BalasPadam
  8. mmg cantik gila,rupa,perangai untung sapa dapat dia......pakej

    BalasPadam
  9. mmg cntik.... pastu kt cite lagenda budak setan, mmg mnjadi watak tu...

    BalasPadam
  10. lisa mmg cute n santekk sgt..

    BalasPadam
  11. memang cantik...turut cemburu dengan kecantikan lisa..but cemburu yang baik..hhehhehe....

    BalasPadam
  12. saya suka gilaaaaa ngan kak lisa . dy terbaik :DD <3

    BalasPadam
  13. boleh kak senah tanya? apa filem Lisa kegemaran korang?

    BalasPadam
  14. pelakon melayu yg tercantik yg pernah ku jumpa selepas erra fazira n maya karin..x jemu mata memandang..per lg mse kt tudung express,,cantik giler lisa ni..

    BalasPadam
  15. ala!!faez..kak senah nie pun chantek jugak!!cuma malas nk menonjol je..Walaaaauuppoonnn!!!hehehehe..

    BalasPadam
  16. hye sume......saya setuju lisa surihani mmg cntik....cntik dlm cntik la luaran....sume manusia pon klw nk cntik kne cntikkn dalaman kite dulu....saya tak la cntik sgt mcm lisa surihani.....tp saya bangga n menjadikn lisa sebagai contoh....saya sering berkata pd suami bila melihat iklan garnier...."cantik la lisa surihani nih...." 10 kali saya ngok iklan tu 10 kali saya nk ckp mcm tu...hurmmm.... lihat saja dia di iklan dan filem2...walaupon bnyak muka lisa....tp org tetap tak jemu memandang dan menonton.... harap lisa surihani dpt mengekalkn kecantikan nyer diluar dan didalam.....dan hrap lisa dpt meningkat kn mutu lakonan menjadi yg terbaik....aminn.... lisa cantik sgt....

    BalasPadam
  17. kalu sy dapat kawin ngan lisa ni... sy berhenti je kerja... (nak dok dlm bilik sebulan ngan dia)

    BalasPadam
  18. Amboi lain macam je bunyi tu hahahaha

    BalasPadam

PERHATIAN: Pihak GengSenah.blogspot.com tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikiran waras sebelum menulis komen di sini. Kami juga tidak mampu untuk memantau semua komen yang ditulis, jadi Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.